Spring til indhold

Maden

Mad med høj kvalitet og den gode smag

Vi tilbereder velsmagende mad af friske råvarer, fra de bedste leverandører. Vi tilbereder menuer, der følger årstiderne og gør naturligvis noget særligt ud af helligdage og højtider.

Kostformer og diæter

Hvis du ikke har så stor appetit og har brug for ekstra energi og protein, har du mulighed for at få kost til småt spisende. Kost til småt spisende er en energitæt menu.

Læs yderligere om vejledende portionsstørrelser

Hvis det er svært for dig at tygge eller synke mad, kan du hos Vordingborg Madservice bestille maden med forskellige konsistensser.

Du kan bestille menuen med:

  • Blød kost: Kødet er tilberedt som en blød farskonsistens. Kan bestilles med kartoffelmos hvis der er behov for dette, ellers er kartofler og grønt som ved normalkosten. Smørrebrødpakker kan bestilles på toast eller bondebrød og der kan vælges blødt pålæg.

  • Gratinkost: Kød og grønt er tilberedt med en ensartet gratin-konsistent. Her serveres altid kartoffelmos til, og sauce med en ensartet cremet konsistens. Desserter, supper og frugtgrød vil ligeledes være tilpasset i konsistens. Smørrebrødspakker kan bestilles på gelérugbrød, med gratinpålæg.  
  • Kød med alm. konsistens og kartoffelmos

  • Allergikost og lægeordinerede diæter:
    Vordingborg Madservice kan levere alle former for diætkost som f.eks. glutenfri diæt, laktosereduceret diæt og allergikost ved fremvisning af lægeerklæring.

Ernæringsrigtig mad

- har betydning for din trivsel

Vores veluddannede personale sammensætter ernæringsrigtig mad, som er vigtig for din trivsel. Vi har en meget høj faglighed og blik for de små detaljer, som giver den helt rigtige smag og den optimale sammensætning af næringsindhold. 

Vores personale kan rådgive dig, hvis du har specielle behov og ønsker til maden. Du er altid velkommen til at kontakte os og få vejledning i, hvilke kostformer og/eller diæter, der vil passe til dit behov. Læs mere under kostformer og diæter.