Spring til indhold

Helligdage og mærkedage

Pandekagens dag
falder den 16. februar

Pandekager med syltetøj

 

Fastelavn

Pandekager med syltetøj

 

Påske

Påskedag

Hovedret:

  • Lammesteg med fx persille, skysovs, kartofler med romanabønner, blomkål, broccoli, gulerødder 

Dessert:

  • Panna cotta med fx havtorn
  • Særlig påskekage til kaffen
Påskefrokost

Holdes for beboere, pårørende og personale.

Påskefrokost kan fx være sammensat af:

  • En slags sild med æg, tomat og karrysalat 
  • Stegt fiskefilet med remoulade, citron, dild
  • Æg med sennepssauce (skidne æg) og franskbrød
  • Tærte med skinke og tomat
  • Frikadeller med hjemmelavet agurkesalat
  • Ostekage

 

STORE Bededag

Varme hveder

 

Pinse

Pinsedag

kan fx være sammensat af:

Hovedret:

  • Kogt laks med fx hollandaisesovs, kartofler og asparges / gulerod)

Dessert:

  • Citronfromage med flødeskum
  • Særlig pinsekage til kaffen

 

Sankt Hans

Jordbærkage til kaffen

Varm mad: kan fx være sammensat af:

Afdelingen kan vælge at grille pølser og marinerede revelsben hertil serveres kold kartoffelsalat og årstidens salat

Dessert:

  • Pandekage med is og friske jordbær 

 

Høstfest

Serveres en 3-retters menu med drikkevarer, der består af forret, hovedret og dessert

 

Julemåneden

Advent, 1. til 4. søndag
  • Særlige julekager til kaffen
Lucia 13.12
  • Æbleskiver og gløgg
Juledagene
  • Diverse julesmåkager
Juleaften

Hovedret:

  • Andesteg med æble og sveske / flæskesteg med skysovs, brune og hvide kartofler, rødkål, surt samt franske kartofler

Dessert:

  • Ris al á mande med kirsebærsauce
Julefrokost

Holdes for beboere, pårørende og personale.

Julefrokost kan fx være sammensat af:

  • En slags sild med æg, tomat og karrysalat
  • Rejer med mayonnaise, citron og dild
  • Lun ribbensteg med rødkål
  • Æbleflæsk
  • Tartelet med høns i asparges
  • Risalamande med kirsebærsauce
  • Forskellige små oste med kiks

 

Nytår

Nytårsaften

Hovedret: kan fx være sammensat af:

  • Gl. oksesteg med skysovs, kartofler, bønner, glaserede løg og surt

Dessert:

  • Islagkage
  • Særlig Nytårskage til eftermiddagskaffen
  • Aften Kransekage

 

”Skovturskurv”

Det er muligt at bestille forplejning til at tage med på tur.
”Skovturskurv” kan sammensættes ud fra følgende forslag:

  • Sandwich
  • Kold kartoffelsalat med frikadelle
  • Tærte
  • Burgerbolle med fyld
  • Dagens kage
  • Chips / grøntsagsstave med dip
  • Eller andet hyggeligt

 

Kartoflens dag
falder på Valdemars dag den 15.juni

  • Kold mad, et hold med nye kartofler og marinerede sild.
  • Varm mad, Stegt flæsk med persillesauce hertil nye kartofler og rødbede i tern.
  • Drikkevarer; snaps

 

Dronningens fødselsdag og andre runde mærkedage i Kongehuset fx jubilæum

Serveres lagkage eller tilsvarende festlig kage til kaffen.