Helligdage og mærkedage
Pandekagens dag
falder den 16. februar
Pandekager med syltetøj
Fastelavn
Pandekager med syltetøj
Påske
Påskedag
Hovedret:
- Lammesteg med fx persille, skysovs, kartofler med romanabønner, blomkål, broccoli, gulerødder
Dessert:
- Panna cotta med fx havtorn
- Særlig påskekage til kaffen
Påskefrokost
Holdes for beboere, pårørende og personale.
Påskefrokost kan fx være sammensat af:
- En slags sild med æg, tomat og karrysalat
- Stegt fiskefilet med remoulade, citron, dild
- Æg med sennepssauce (skidne æg) og franskbrød
- Tærte med skinke og tomat
- Frikadeller med hjemmelavet agurkesalat
- Ostekage
STORE Bededag
Varme hveder
Pinse
Pinsedag
kan fx være sammensat af:
Hovedret:
- Kogt laks med fx hollandaisesovs, kartofler og asparges / gulerod)
Dessert:
- Citronfromage med flødeskum
- Særlig pinsekage til kaffen
Sankt Hans
Jordbærkage til kaffen
Varm mad: kan fx være sammensat af:
Afdelingen kan vælge at grille pølser og marinerede revelsben hertil serveres kold kartoffelsalat og årstidens salat
Dessert:
- Pandekage med is og friske jordbær
Høstfest
Serveres en 3-retters menu med drikkevarer, der består af forret, hovedret og dessert
Julemåneden
Advent, 1. til 4. søndag
- Særlige julekager til kaffen
Lucia 13.12
- Æbleskiver og gløgg
Juledagene
- Diverse julesmåkager
Juleaften
Hovedret:
- Andesteg med æble og sveske / flæskesteg med skysovs, brune og hvide kartofler, rødkål, surt samt franske kartofler
Dessert:
- Ris al á mande med kirsebærsauce
Julefrokost
Holdes for beboere, pårørende og personale.
Julefrokost kan fx være sammensat af:
- En slags sild med æg, tomat og karrysalat
- Rejer med mayonnaise, citron og dild
- Lun ribbensteg med rødkål
- Æbleflæsk
- Tartelet med høns i asparges
- Risalamande med kirsebærsauce
- Forskellige små oste med kiks
Nytår
Nytårsaften
Hovedret: kan fx være sammensat af:
- Gl. oksesteg med skysovs, kartofler, bønner, glaserede løg og surt
Dessert:
- Islagkage
- Særlig Nytårskage til eftermiddagskaffen
- Aften Kransekage
”Skovturskurv”
Det er muligt at bestille forplejning til at tage med på tur.
”Skovturskurv” kan sammensættes ud fra følgende forslag:
- Sandwich
- Kold kartoffelsalat med frikadelle
- Tærte
- Burgerbolle med fyld
- Dagens kage
- Chips / grøntsagsstave med dip
- Eller andet hyggeligt
Kartoflens dag
falder på Valdemars dag den 15.juni
- Kold mad, et hold med nye kartofler og marinerede sild.
- Varm mad, Stegt flæsk med persillesauce hertil nye kartofler og rødbede i tern.
- Drikkevarer; snaps
Dronningens fødselsdag og andre runde mærkedage i Kongehuset fx jubilæum
Serveres lagkage eller tilsvarende festlig kage til kaffen.